Προηγούμενη σελίδα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ - UIA

XXI Παγκόσμιο Συνέδριο Aρχιτεκτονικής -
Βερολίνο 2002 με θέμα: Resource Architecture -
Η Aρχιτεκτονική ως αγαθό

  Οι διοργανωτές του XXI ΠΑΓΚΟΣΜΙΟY ΣΥΝΕΔΡΙΟY ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 26 Ιουλίου 2002 στο Βερολίνο, καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση:

 www.uia-berlin2002.com όπου παρουσιάζεται το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου στα γαλλικά, ισπανικά, ρωσικά, αγγλικά και γερμανικά.

Μετά την 1η Μαρτίου το δικαίωμα εγγραφής στο συνέδριο είναι 530,00 Ευρώ, για τους σπουδαστές 180,00 Ευρώ και τα συνοδεύοντα πρόσωπα 270,00 Ευρώ.

Μπορεί κανείς να εγγραφεί είτε ηλεκτρονικά στην πιο πάνω διεύθυνση με χρέωση της πιστωτικής του κάρτας, ή να κατεβάσει και να τυπώσει το έντυπο εγγραφής που υπάρχει στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση και να το στείλει ταχυδρομικά ή με fax στη διεύθυνση:

DER-CONGRESS

Bundesallee 56

D-10715 Berlin

FAX +49/(0)/857 90 326

Το ΤΕΕ-Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων-UIA σε συνεργασία με τον ΣΑΔΑΣ-Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων επεξεργάστηκαν πρόταση για την πραγματοποίηση του ταξιδιού για τους συναδέλφους και σπουδαστές αρχιτεκτονικής που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Έπειτα από διαδικασία προσφορών με γραφεία ταξιδιών, επιλέχθηκε το πρακτορείο monogram travel s.a., δεδομένου ότι είχε την οικονομικότερη προσφορά.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν απευθείας με το συγκεκριμένο πρακτορείο για όλα τα θέματα που αφορούν μετάβαση, διαμονή και πρόγραμμα εκδρομών που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του συνεδρίου.

Διεύθυνση πρακτορείου: monogram travel s.a, Απόλλωνος 34, Πλάκα, τηλέφωνο 0103728511. Η προθεσμία για την εκδήλωση συμμετοχής στα προγράμματα των εκδρομών του πρακτορείου είναι η 15η Μαϊου 2002.

Κάθε ενδιαφερόμενος για να συμμετάσχει στο συνέδριο πρέπει να εγγραφεί ατομικά, με τον τρόπο που αναφέρεται πιο πάνω. Στο έντυπο της αίτησης που πρέπει να συμπληρωθεί υποχρεωτικά είτε στην ηλεκτρονική είτε στην έντυπη μορφή, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής του δικαιώματος εγγραφής.

Έντυπο της αίτησης είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων, εκτός από την ηλεκτρονική διεύθυνση του συνεδρίου που αναφέρεται πιο πάνω, στα γραφεία του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, στο Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΕ (κ. Σοφία Ταχμιντζόγλου) και στο πρακτορείο ταξιδιών. Στο έντυπο αυτό υπάρχει επίσης το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής στις εκδηλώσεις που πλαισιώνουν το συνέδριο (προσυνεδριακές εκδηλώσεις, φεστιβάλ μουσικής, τελετή απονομής των βραβείων, αποχαιρετιστήριο party, εκδρομές στην πόλη του Βερολίνου, εκδρομές), 

Σε μεταγενέστερη ανακοίνωση θα δοθούν νεώτερες πληροφορίες για τη συμμετοχή του ελληνικού τμήματος.

 

Αρχή σελίδας