Προηγούμενη σελίδα

Τριήμερο σεμινάριο ΚΑΜ με θέμα:
ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
-
Χανιά, 23, 24 και 25 Απριλίου 2004

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου συνεχίζοντας την προσπάθειά του να συμβάλλει στην καλλιέργεια, την ενημέρωση και την εγρήγορση των συναδέλφων Αρχιτεκτόνων αλλά και άλλων τεχνικών γύρω από τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, οργανώνει στα Χανιά Τριήμερο Σεμινάριο στις 23, 24 και 25 Απριλίου, με θέμα
«ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ».
Το κύριο πρόβλημα που θα απασχολήσει το Σεμινάριο είναι η σχέση του Φυσικού και του Τεχνητού Φωτισμού με την Αρχιτεκτονική και με την εν γένει διαχείριση του χώρου.
Στο σεμινάριο έχουν κληθεί Ειδικοί Μελετητές Φωτισμού και Αρχιτέκτονες με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία που θα παρουσιάσουν βασικές γνώσεις και μεθοδολογία φωτισμού, καθώς επίσης και τρόπους ενσωμάτωσης του Φωτισμού σε συγκεκριμένα Αρχιτεκτονικά Παραδείγματα.
Ήδη έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση οι κ.κ. David Loe (UK), Herve Descottes (New York) σαν ειδικοί μελετητές φωτισμού και οι αρχιτέκτονες κ.κ. Ian Ritchie, Simon Fraser από την Μεγάλη Βρετανία και ο κος Αλέξανδρος Τομπάζης από την Ελλάδα.
Επίσης έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουν λαμπτήρες, φωτιστικά σώματα και συστήματα ελέγχου του φυσικού φωτισμού, και να παρουσιάσουν μερικά από τα «εργαλεία φωτισμού», καθώς και τις τάσεις που απασχολούν τα ερευνητικά τους κέντρα για το άμεσο μέλλον.
Παράλληλα θα οργανωθεί έκθεση των προϊόντων των εταιριών που θα συμμετάσχουν και η οποία θα λειτουργήσει στην διάρκεια του σεμιναρίου και για μια εβδομάδα μετά από το σεμινάριο (Παρασκευή 23/4 - Κυριακή 2/5), στους χώρους του Μεγάλου Αρσεναλιού.
Την επιμέλεια πραγματοποίησης του σεμιναρίου έχει αναλάβει ο κος Γ. Φατσέας, Δρ. Αρχιτέκτων, Σύμβουλος φωτισμού.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 28210 40101 ή 40201, από 10:00 έως 14:00.

 

Αρχή σελίδας