4η Ειδική Διεθνής Έκθεση για τις Κατασκευές
13 – 16 Μαΐου 2005 – HELEXPO – Αθήνα -
για περισσότερες πληροφορίες www.newgenesis.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4η Ειδική Διεθνής Έκθεση για τις Κατασκευές

13 – 16 Μαΐου 2005 – HELEXPO – Αθήνα

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση η NEW GENESIS Co, διοργανώνει για 4η χρονιά την ειδική διεθνή έκθεση για τις κατασκευές ως ανωτέρω.

Στο ανανεωμένο προφίλ της 4ης διοργάνωσης πέραν από τις γνωστές κατηγορίες, εντάσσεται και η κατηγορία ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ, προσφέροντας την δυνατότητα στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη ενότητα να συμμετέχουν και να επωφεληθούν από την αυξημένη κάθε χρόνο επισκεψιμότητά (Απολογισμός έκθεσης Μαΐου 2004: 30.350 άτομα, 8.115 επαγγελματίες).

Η 4η διοργάνωση προβλέπεται να καλύψει 15.000 τ.μ. εσωτερικού και εξωτερικού εκθεσιακού χώρου, προσφέροντας στους επισκέπτες την πλέον ολοκληρωμένη εικόνα στον τομέα των σύγχρονων κατασκευών.

Μία ακόμη καινοτομία προστίθεται σε αυτή την 4η διοργάνωση, η οποία θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους εκθέτες των συγκεκριμένων εκθέσεων. Πρόκειται για την επέκταση του διαφημιστικού προγράμματος πέρα από τα σύνορα της χώρας μας με διαφημιστικές καταχωρήσεις σε εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας και μεγάλης αναγνωσιμότητας των γειτονικών βαλκανικών χωρών (π.χ. Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία, Ρουμανία) και στην Τουρκία.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία διαθέτει ήδη ένα πλήρες αρχείο διευθύνσεων κατασκευαστικών εταιριών των ανωτέρω χωρών, προκειμένου να αποστείλει προσκλήσεις 1 μήνα προ της διοργάνωσης, ώστε με την κατάλληλη ενημέρωση να προσελκύσει επισκέπτες από αυτές τις αναπτυσσόμενες περιοχές προς τις οποίες στρέφεται το ενδιαφέρον πολλών εκθετών.

Δύο παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της διοργάνωσης της έκθεσης και θα προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες προς τους επαγγελματίες (πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εκπροσώπους τεχνικών / κατασκευαστικών εταιριών, εργολήπτες δημοσίων και ιδιωτικών έργων κ.λ.π.) που καλούνται να τις παρακολουθήσουν:

  1. Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: Σύγχρονες Τάσεις και κανονισμοί από χάλυβα. Ολυμπιακά έργα 2004
  2. Δευτέρα 16/5/2005. Επιστημονικός Υπεύθυνος κος Ι. Ερμόπουλος, καθηγ. Ε.Μ.Π.

  3. FORUM ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

Παρασκευή 13/5/2005. Επιστημονικός Υπεύθυνος κος Σπ. Τσουκαντάς, επ. καθηγ. Ε.Μ.Π.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Συνεδριακή Αίθουσα του Helexpo Κηφισίας 39, Μαρούσι (LEVEL E).

Οι επιλεγμένοι εισηγητές είναι καταξιωμένοι επιστήμονες και γνωστοί καθηγητές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, οι οποίοι θα αναφερθούν αναλυτικά σε θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος για τις σύγχρονες κατασκευές από χάλυβα, σκυρόδεμα, προκατασκευές και σύμμεικτες κατασκευές.

Η συμμετοχή στις εκθέσεις της NEW GENESIS αποτελεί μία αποδοτική επένδυση καθώς προσφέρεται η δυνατότητα μίας άμεσης και προσωπικής επικοινωνίας με τους επισκέπτες, προβάλλονται δυναμικά οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις και τέλος επωφελούνται από την πλήρη και αποτελεσματική διαφημιστική προβολή των εκθέσεών της.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ

Χορηγός Επικοινωνίας η οικονομική Εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ

Για τους ενδιαφερόμενους αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση, την ημερίδα και το FORUM παρέχονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας www.newgenesis.gr , e – mail: [email protected]

τηλ. κέντρο: 210 9764118, Fax: 210 9764119

 

Αρχή σελίδας