Ενημέρωση

Ανακοίνωση για Σύνθεση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής

Ανακοίνωση για Σύνθεση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής – Αθήνα 7.10.2011


Ανακοίνωση (.pdf)


Α.Π. 44348
Αθήνα 7 Οκτωβρίου 2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ 06/11/2011

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων, θα διεξαχθούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011.

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ της 29/09/11, η σύνθεση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές θα είναι ως εξής:

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα αποτελείται από τους εκπροσώπους (ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό) των παρατάξεων που μετέχουν στην απερχόμενη Αντιπροσωπεία ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, που θα οριστούν εμπρόθεσμα από αυτές. Μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή υπάρχει δυνατότητα να διευρυνθεί με εκπροσώπους, τακτικούς και αναπληρωματικούς, των τυχόν νέων υποψήφιων παρατάξεων, που δεν μετέχουν στην απερχόμενη Αντιπροσωπεία και που επίσης ορίζονται εμπρόθεσμα από αυτές.

Έτσι θα πρέπει μέχρι τις 14.10.2011 (ώρα 14.00) να μας γνωστοποιηθούν οι τακτικοί και οι αναπληρωματικοί εκπρόσωποι στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή όσων παρατάξεων το επιθυμούν, συμπεριλαμβανομένων και των παρατάξεων που μετέχουν στην απερχόμενη Αντιπροσωπεία του Συλλόγου και των τυχόν νέων υποψήφιων παρατάξεων.

 

Για το Διοικ. Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΡΟΥΔΙΑΣ

 

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ