Ενημέρωση

Αρχιτέκτονες υποψήφιοι στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2023

Αρχιτέκτονες υποψήφιοι στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2023
(κατά αλφαβητική σειρά)

 

Αγκαθίδου Δήμητρα

6973985770, [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης με τον Συνδυασμό “ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” (υποψήφιος Δήμαρχος: Στέλιος Αγγελούδης).
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη (1968), μεγάλωσα στην Κ. Τούμπα.
Σπούδασα Αρχιτεκτονική στην Πολυτεχνική σχολή ΑΠΘ τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.
Μέλος του ΤΕΕ, ΣΑΘ και ΣΑΔΑΣ, αντιπρόσωπος ΣΑΔΑΣ.
Δραστηριοποιήθηκα στον κατασκευαστικό κλάδο διατηρώντας ομόρρυθμη κατασκευαστική εταιρεία ιδιωτικών έργων. Διατηρώ (από το 1993) γραφείο μελετών εκπονώντας αρχιτεκτονικές μελέτες και παρέχοντας υπηρεσίες Συμβούλου Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός. Επί σειρά ετών, διετέλεσα εκτιμήτρια ακινήτων στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων και στην Ε.Τ.Ε.,  μέλος του Δ.Σ της ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε., Σύμβουλος τεχνικών έργων σε σχήματα εταιρειών Συμβούλων σε έργα όπως το Μετρό Θεσσαλονίκης.
Εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος του Δ. Θεσσαλονίκης για 2 συνεχόμενες θητείες με τις παρατάξεις της Χ. Αράπογλου (2006-2010) και Γ. Μπουτάρη (2010-2014).
Διετέλεσα πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΕΔΗΘ (2011-2013).
Κάρτα

 

Αδαμάκη – Τζαβέλλα Εύη

6979666163, [email protected]
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Συνδυασμό: ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ / Κώστας Αγοραστός.
Φωτογραφία
Κάρτα
Βιογραφικό

 

 

Ανδρεάδης Δ. Κωνσταντίνος του Δημητρίου

6944797810, [email protected]
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου / Συνδυασμός: ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΙΟ / Χίος, Βορειοανατολικό Αιγαίο.
Κάρτα
Βιογραφικό

 

 

Αραβαντινού -Τζε Πέγκυ

6974455293, [email protected]
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλλάδας, με τον Συνδυασμό «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» / Φάνης Σπανός.
Κατάγομαι από την Ιτέα. Είμαι Παντρεμένη με τον Ηλία Φλώκο του Αθανασίου, από την Άμφισσα και έχουμε δύο παιδιά την Πηνελόπη και τον Θάνο! Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός και Οικονομολόγος και κατέχω δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Ολοκλήρωσα την ακαδημαϊκή μου πορεία, λαμβάνοντας επιπλέον Διδακτορικό τίτλο σπουδών, με θέμα την Περιφερειακή Ανάπτυξη.
Τίτλοι σπουδών:
Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, στη σχολή ΝΟΠΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, (Βαθμός: 7.24), Ιούνιος 2001. (Τομέας: Προγραμματισμού και Ανάπτυξης).
Πτυχίο Αρχιτέκτονα Μηχανικού, στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, (Βαθμός: 8.32), Ιούλιος 2007, (Ειδίκευση διπλωματικής εργασίας: Χωρικό Σχέδιο Ανάπτυξη).
Μεταπτυχιακό Δασικής Βιομετρίας, στη σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, (Βαθμός 8.82), Φεβρουάριος 2004.
Μεταπτυχιακό Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, (Βαθμός: 7.62), Απρίλιος 2008, (Ειδίκευση διατριβής: Χωρικό Σχέδιο Βιώσιμη Τουριστικής Ανάπτυξη).
Διδακτορικό στην Περιφερειακή Βιώσιμη Ανάπτυξη, στη σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, (Βαθμός 10.00), Οκτώβριος 2010, Τίτλος: «Συστήματα Περιφερειακής ανάπτυξης, προς μια βιώσιμη ενεργειακά και περιβαλλοντικά θεώρηση της χωρικής ανάπτυξης» σελ. 724.
Πολιτική εμπειρία:
Εκλεγμένη Σύμβουλος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στον ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών/ Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων, με το συνδυασμό ΄΄Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών΄΄ και πρόεδρο τον Δημήτριο Ξυνομηλάκη, εκλογικά ποσοστά μου, Φωκίδα 100%, Φθιώτιδα 80%, Βοιωτία 45% , (Νοέμβριος 2022-σήμερα).
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, με το συνδυασμό ΄΄Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας΄΄ και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό. Δεύτερη σε σταυροδοσία στο Νομό Φωκίδας, με 3.750 ψήφους.
Περιφερειακή Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, με τον συνδυασμό ΄΄Αλλάζουμε στην Καρδιά της Ελλάδας΄΄ και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη (Ιούνιος 2016 – Αύγουστος 2019).
Πρόεδρος Νομαρχιακής Φωκίδας, Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, με το συνδυασμό ΄΄Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών΄΄ και πρόεδρο τον Αθανάσιο Λυκόπουλο (Νοέμβριος 2016-Νοεμβριος 2019).
Ειδική Συνεργάτιδα σε θέματα υποδομών στον Θεματικό Τομέα «Οικονομία, Ανάπτυξη, Επιχειρηματικότητα», της Γραμματείας Προγράμματος της ΝΔ. Γραμματέας Προγράμματος Χάρης Θεοχάρης, (23/12/22).
Φωτογραφία
Πρόγραμμα

 

Αυγερινού Aφροδίτη

6977227152
Υποψήφια στην Περιφερειακή Eνότητα Βορείου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής.
Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Κάτοικος Αγίας Παρασκευής Αττικής.
Ασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα από το 2005 μέχρι σήμερα.
Εργάζεται ως μισθωτή Αρχιτέκτων Μηχανικός στο Μελετητικό Τμήμα Τεχνικής Εταιρείας στα Βριλήσσια.
Υπήρξε μέλος της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής Αρχιτεκτόνων και της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (2006-2009).
Σήμερα, είναι μέλος του ΔΣ και της Αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) εκλεγμένη με την Πανεπιστημονική.
Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Βόρειου Τομέα με τη Λαϊκή Συσπείρωση (2019-2023).
Μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Φωτογραφία

 

Βαλωμένου Γεωργία

6973773399, [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον Συνδυασμό “ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ” (επικεφαλής Κώστας Παπαδάκης).
H Γεωργία Βαλωμένου είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός (ΕΜΠ 1994) με μεταπτυχιακές σπουδές στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων (ΕΑΠ 2008). Εργάστηκε από το 1994 μέχρι το 2006 σε πλήθος αρχιτεκτονικών μελετών δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Το 2006 διορίστηκε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα. Έχει τρία παιδιά.
Ασχολείται με τα κοινά μέσα από διάφορες συλλογικότητες (Μέλος της Αναμέτρησης, της παράταξης «Αντίσταση Γ’ΕΛΜΕ», της παράταξης του ΤΕΕ «ΑΡΑΓΕΣ», της ΣΑΑ του ΣΑΔΑΣ, της ένωσης εκπαιδευτικών ΕΕΠΑΤΜ).
Αρθρογραφεί περιστασιακά σε εφημερίδες, περιοδικά και sites.
Φωτογραφία

 

Βαρελά Σταυρούλα Βαγγελιώ

6974800264/2441026385, Βάλβη 24, Καρδίτσα, 43100
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό: Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Καρδίτσας – Υποψήφιος Δήμαρχος Έκτορας Γάζος.
Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, Ελεύθερη επαγγελματίας από το 2008, πρώην Πρόεδρος και Γραμματέας Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Νομού Καρδίτσας, μέλος της Καλλιτεχνικής Ομάδας Δρυάδες εν Πλώ, με επαγγελματική και καλλιτεχνική δραστηριότητα στην Καρδίτσα.
Φωτογραφία

 

Βαφειάδου Ελένη

2105713511, 6951472572, [email protected]
Υποψήφια Δήμαρχος με την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου.
Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Φοίτησε στο 1 Πειραματικό Λύκειο Αθηνών και κατόπιν αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ. Μετά από εργασία στον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό κυρίως σε εργοτάξια, φοίτησε ξανά σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Κάρντιφ της Αγγλίας πάνω στον Βιοκλιματικό Σχεδιασμό Κτιρίων, κάτι που στην Ελλάδα ακόμα μοιάζει αχρείαστο. Σήμερα προσπαθεί να υπάρχει ως αυτοαπασχολούμενη μαμά. Είναι υποψήφια δήμαρχος με την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, μέσα από την οποία παλεύει για τα βασικά: η πόλη της να μην έχει χωματερή στο κέντρο της, το Ποικίλο Όρος να μην το λυμαίνεται η Εκκλησία, αναπλάσεις του 2023 να διαθέτουν ποδηλατόδρομους, 50 χρόνια μετά να μην πλημμυρίζουν οι ίδιες περιοχές, 30 χρόνια μετά να καθαριστεί ο Κηφισσός, κ.α. Θεωρεί τα ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και συνολικά την Ε.Ε πληγή της χώρας και την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο πληγή του πλανήτη. Είναι μέλος του δ.σ  του τμήματος Αττικής και της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.
Φωτογραφία

 

Βοσκόπουλος Χρήστος

Δήμαρχος Καισαριανής
[email protected], 6945558658
Επικεφαλής της παράταξης “ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ” και υποψήφιος Δήμαρχος Καισαριανής, Περιφέρεια Αττικής, Κεντρικός Τομέας.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

Γκούμας Ιωάννης (Γιάνης)

6972731550, [email protected]
Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, στην ΠΕ Νήσων, με τον Συνδυασμό “Ανυπότακτη Αττική”.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

 

Δελής Α. Ανδρέας

Αρχιτέκτονας ΑΠΘ
6977334048
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό: “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Υποψήφιος Δήμαρχος: Λάζαρος Κυρίζογλου.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

Δημητρίου Γεώργιος

Dr.Αρχιτέκτονας
6946045947, 6972911008
https://oikosymmaxia.blogspot.com
http://prasinovelos.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/giorgio.dimitriu
https://twitter.com/GiorgioDimitriu
Επικεφαλής Συνδυασμού «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» στις Περιφερειακές Εκλογές 2023.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

Διονυσιάδου Λίζα

[email protected]
Υποψήφια με τον Συνδυασμό: ΜΑΖΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ της Σίλας Αλεξίου.
Η Λίζα Διονυσιάδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα και, κυρίως στην Αίγινα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στην Μόσχα και άσκησε το επάγγελμα του αρχιτέκτονα σε Αθήνα, Παρίσι και Πειραιά. Τα τελευταία 25 χρόνια εργάστηκε στο Δημόσιο και συγκεκριμένα στην Πολεοδομία του Πειραιά, τα περισσότερα ως προϊσταμένη του τμήματος αδειών και πρόεδρος της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την Αίγινα και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Επίσης ασχολείται με την λογοτεχνία. Έχει εκδώσει μέχρι σήμερα 10 βιβλία.
Φωτογραφία

 

Ευαγγελίδου Μάρω

[email protected], fb: Maro Evangelidou
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον Συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

 

Ζαχαριαδάκη Ειρήνη (Έρρικα)

Αρχιτέκτονας Μηχανικός
Προϊσταμένη τμήματος κτηριακών Έργων / Συντήρησης Σχόλ. Κτηρίων Δήμου Μαλεβιζίου.
[email protected], 6944640433
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ηρακλείου με τον Συνδυασμό Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ / Υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Δανέλλης.
Φωτογραφία
Κάρτα
Βιογραφικό

 

Ζήκος Νικόλαος 

6937288418, Σακελλαρίου 7 Ιωάννινα
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Ιωαννίνων με τον Συνδυασμό Ενότητα Πολιτών  – Νέα Γιάννενα.
Ονομάζομαι Νικόλαος Ζήκος και είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός. Διατηρώ αρχιτεκτονικό γραφείο στα Ιωάννινα από το 2010 και ασχολούμαι με ιδιωτικά έργα μελέτης και κατασκευής.
Κάρτα

 

 

Ιωάννου Δημήτρης

6980068532, [email protected]
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιανίας – Γλυκών Νερών με τον Συνδυασμό Σύγχρονος Δήμος για Όλους και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Αναστόπουλο.
Ο Δημήτρης Ιωάννου είναι αρχιτέκτονας μηχανικός ΕΜΠ (1998) με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό (ΕΜΠ 2002, 2016) στην Πολεοδομία – Χωροταξία. Εργάζεται ως Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία στην Ανεξάρτητη Αρχή “Επιθεώρηση Εργασίας” (πρώην ΣΕΠΕ), ενώ έχει πολυετή εμπειρία ως επιστημονικός συνεργάτης τόσο στη Βουλή όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ασχολείται επίσης περιστασιακά με την αρθρογραφία, τη μετάφραση και τη μουσική, ως μέλος του συγκροτήματος bokomolech.
Φωτογραφία

 

Καραθανάση Ευθυμία (Έφη)

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα, με την Παράταξη “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” – Γιώργος Ιωακειμίδης.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

 

Κατερίνη Τόνια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Αθηναίων με την Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα (με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Παπαδάκη).
Αρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ, ελεύθερη επαγγελματίας. Εκλεγμένη με τη συσπείρωση Αριστερών Αρχιτεκτόνων στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ), πρόεδρος την περίοδο 2015-2018, και μέλος της Επιστημονικής επιτροπής αρχιτεκτόνων ΤΕΕ. Ιδρυτικό  μέλος της Ενωτικής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, 4 δεκαετίες ενεργή στα κινήματα πόλης και πρώην συντονίστρια στο «Ευρωπαϊκό δίκτυο δράσης για την στέγη και την πόλη». Έχω δουλέψει και μελετήσει συστηματικά τα ζητήματα στέγης, τους κοινωνικούς μετασχηματισμούς στην πόλη και τις πρακτικές του συμμετοχικού σχεδιασμού, δουλειά που αποτυπώνεται σε άρθρα και συμμετοχή σε συλλογικές εκδόσεις ελληνικές και διεθνείς.
Φωτογραφία

 

Κόκκαλη – Καλαμποκίνη Κωνσταντίνα (Νάντια)

6973873147, [email protected]
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, Λαϊκή Συσπείρωση, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Είμαι 31 χρονών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα (Θεσσαλία). Ζω στη Θεσσαλονίκη από το 2009, καθώς μετακόμισα στην πόλη για τις σπουδές μου, όπου παρέμεινα και μετά την ολοκλήρωσή τους, για να προχωρήσω σε μεταπτυχιακές σπουδές και να εργαστώ. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘’Περιβαλλοντικός Αρχιτεκτονικός και Αστικός Σχεδιασμός’’ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως αρχιτέκτονας μηχανικός, καθώς και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Από το 2018 είμαι αυτοαπασχολούμενη αρχιτέκτονας μηχανικός στη Θεσσαλονίκη, όπου διατηρώ τεχνικό γραφείο. Είμαι εκλεγμένη στην αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ.
Φωτογραφία

 

Κολοκούρη Ελένη

2651030246/6942288407
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Στέφος.
Διπλωματούχος  Αρχιτέκτονας Μηχανικός, ελεύθερος  επαγγελματίας, ασχολούμενη με μελέτες δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Ειδικός συνεργάτης Δημάρχου Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  (ΤΕΕ), του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ελλάδας (ΣΑΔΑΣ) και του Συλλόγου Μελετητών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ιωαννίνων.
Φωτογραφία
Κάρτα

 

Κουζούμης Χ. Ιωάννης

Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π., Νάουσα Πάρος, τηλ. 6972011398, [email protected]
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Συνδυασμός: ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ, Δήμος Πάρου.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

 

Κουμουνδούρος Κ. Παναγιώτης

Αρχιτέκτων – Ομότιμο μέλος ΤΕΕ
6970/868015, [email protected]
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2023 με τη ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης).
Ο Παναγιώτης Κ. Κουμουνδούρος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Το 1967 πήγε στις Η.Π.Α., σπούδασε, παντρεύτηκε κι απέκτησε 1 γιο. Απ’ το 1986 κατοικεί στο Ελληνικό – εργάστηκε στον Δήμο (1989-2014). Είναι εκλεγμένος με την Πανεπιστημονική, στην Αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, στο ΣΑΔΑΣ Τμήμα Αττικής, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αθήνας του ΤΕΕ και στο Δ.Σ. των Συνταξιούχων Μηχανικών. Έχει γράψει  70+ κείμενα (1999-2023) για το Πρώην Αεροδρόμιο και την Παραλία Ελληνικού, το Περιβάλλον, την Αρχιτεκτονική κι άλλα.
Φωτογραφία

 

Κουτάντος Νικόλαος του Δημητρίου

6934393215, [email protected]
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Συνδυασμός: Ηράκλειο για Σένα.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Ναταλία Αγγελιδάκη (φαρμακοποιός) και έχει δυο παιδιά. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο του Τορίνο της Ιταλίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο τομέα του Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού Πόλεων και Κτιρίων στο Ανοικτό πανεπιστήμιο Πατρών. Εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο Ηράκλειο Κρήτης και στο εξωτερικό από το 2004.
Ενδιαφέρομαι για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, τη δημιουργία μιας πόλης με οργανωμένη τοπική αυτοδιοίκηση ικανή να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες των δημοτών. Μια πόλη ανθεκτική, προσβάσιμη, φιλόξενη και ασφαλή, με εξελιγμένες υποδομές που δίνει προτεραιότητα στην βιώσιμη ανάπτυξη με την ενεργή συμμετοχή της κάθε γειτονιάς, των τοπικών κοινοτήτων και των φορέων που δρουν στην πόλη.
Φωτογραφία

 

Δρ Κυβέλου – Χιωτίνη Στέλλα Σοφία

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, DEA και Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
Καθηγήτρια Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου
2109215981, 6945112323, [email protected]
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής (ΠΕ Νήσων) με τον Συνδυασμό Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση / Γιάννης Σγουρός.
Φωτογραφία
Κάρτα

 

Λαγουδάκη Βασιλική-Νεφέλη

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ
6976086254, [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ με τον Συνδυασμό του νυν Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βούλα (1990). Φοίτησα στο 3o Δημοτικό Βούλας, στο 2o Γυμνάσιο & Λύκειο Βούλας και στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Είμαι κάτοχος του διπλώματος αγγλικής γλώσσας Proficiency, καθώς και γαλλικής γλώσσας Sorbonne II. Σχεδιαστικές μου προτάσεις έχουν διακριθεί με τιμητικό έπαινο σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, ενώ έχω συμμετάσχει σε παρουσιάσεις – εκθέσεις – δημοσιεύσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχω ασχοληθεί με χωροταξικές και πολεοδομικές μελέτες, ενώ σε συνεργασία με αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες έχω λάβει μέρος σε μελέτες (πολυ)κατοικιών, τουριστικών εγκαταστάσεων, εκθέσεων, γραφιστικού σχεδιασμού, στα διάφορα στάδια και κλίμακες σχεδιασμού.
Πιστεύω σε ένα συνολικό στρατηγικό-μεθοδικό σχεδιασμό με προσεκτική ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Ο χώρος αποτελεί πεδίο ώσμωσης διαφορετικών κοινωνικών ομάδων με διαφορετικές ανάγκες και πεποιθήσεις. Με ενδιαφέρει να ακούσω όλες τις απόψεις που με κριτική θεώρηση δύνανται να συμβάλλουν στη βέλτιστη λύση για όλους. Μου αρέσει να ακούω πριν πω. Ο πολεοδομικός σχεδιασμός αφορά το σχεδιασμό δομημένου – αδόμητου περιβάλλοντος με γνώμονα τους κατοίκους της περιοχής. Κάθε πολεοδομική παρέμβαση επηρρεάζει τη διαβίωση των κατοίκων. Και είναι πράξη ευθύνης. To αντικείμενο ενασχόλησης ως Δημοτική Σύμβουλος σχετίζεται άμεσα με τη σφαιρική κατάρτισή μου ως Αρχιτέκτων Μηχανικός. Με ενδιαφέρει η ισόρροπη ανάπτυξη και τον 3 δημοτικών ενοτήτων και ως Δημοτική Σύμβουλος θα είχα τη δυνατότητα να έχω τη συνολική εικόνα. Θα ήθελα να είμαι μέρος της λύσης  -και όχι παθητικός θεατής- των προβλημάτων που δυσκολεύουν τους συνανθρώπους μας και να αξιοποιήσω στο μέγιστο τις γνώσεις μου ως αρχιτέκτων μηχανικός για να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερους.
Φωτογραφία
Κάρτα
Πρόγραμμα

 

Λαδά Αναστασία (Σάσα)

Αρχιτέκτων, Ομότιμη Καθηγήτρια του ΑΠΘ
6977748718 , [email protected]
Yποψήφια με τον Συνδυασμό «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» / Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας: Γιάννης Α. Μυλόπουλος, Καθηγητής, πρώην Πρύτανης ΑΠΘ.
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ όπου και δίδαξε αρχιτεκτονικό και αστικό σχεδιασμό μέχρι την συνταξιοδότηση της. Η πολυετής έρευνα και διδασκαλία της στα θέματα της πόλης, του Δημόσιου Χώρου και του Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού υποστήριξε και τροφοδότησε την πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική της δράση που διεκδικούσε η Θεσσαλονίκη να γίνει πολυπολιτισμική, πολυφωνική ,συμπεριληπτική και πράσινη.
Φωτογραφία
Κάρτα

 

Λαϊνά Έλενα

6945-155125, [email protected], LinkedIn: Elena Laina
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον Συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ» (επικεφαλής Κώστας Μπακογιάννης).
Η Έλενα Λαϊνά, είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός του Ε.Μ.Π., με εξειδίκευση σε θέματα Πολεοδομίας, Χωροταξίας & Περιβάλλοντος και μεταπτυχιακές σπουδές σε Διαχείριση Τεχνικών Έργων (Project Management) & Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Imperial College του Λονδίνου. Επίσης, κατέχει Master σε “Ποσοτική Επενδυτική – Εκτιμητική Ακινήτων” από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά τη θητεία της σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, διατηρεί από το 2004 το δικό της μελετητικό γραφείο, το οποίο εξειδικεύεται σε αρχιτεκτονικές μελέτες, κατασκευές και ενεργειακές αναβαθμίσεις κτηρίων (Zero-Energy Buildings), ενώ από το 2016 κατέχει ενεργό ρόλο στο Συμβούλιο Αρχιτεκτόνων της Ευρώπης (ACE-CAE), το οποίο προωθεί τη στρατηγική του “RENOVATION WAVE” μέσω των ευρωπαϊκών δήμων & περιφερειών. Παράλληλα συμμετέχει σε όλες τις ευρωπαϊκές πολιτικές που έχουν αντίκτυπο στο αστικό περιβάλλον, καθώς και στις διαβουλεύσεις με την Ε.Ε. Από το 2020, συμμετέχει στο Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (Σ.Α.) Βορείου Τομέα Αττικής ως τακτικό μέλος της επιτροπής, με σκοπό την προστασία και διασφάλιση της ποιότητας του δομημένου περιβάλλοντος βάσει ΝΟΚ, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ και μέλος της Διαιτησίας του ΤΕΕ.
Φωτογραφία

 

Λάκκα Ελένη (Λένα) 

6971615074, [email protected]
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ιωαννίνων με την Παράταξη «ΉΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – Τόπος να ζεις», Περιφέρεια Ηπείρου.
Φωτογραφία
Κάρτα

 

 

Ματζουλά Φεβρωνία (Φένια)

6975769290
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ΠΕ Θεσσαλονίκης, με τον Συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας».
Ματζουλά Φεβρωνία (Φένια), 32 ετών, κάτοικος Θεσσαλονίκης, απόφοιτη του 28ου Γενικού Λυκείου Τούμπας. Απόφοιτη του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Περιβαλλοντικός Αρχιτεκτονικός και Αστικός Σχεδιασμός” του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα ως αρχιτέκτονας μηχανικός σε τεχνική εταιρία. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας και του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.
Φωτογραφία 

 

Μινέτου Ιωάννα

6981692762, [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερό με τον Συνδυασμό «Καθαρή Πρόταση Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό» (επικεφαλής Σταύρος Τσίρμπας).
Η Ιωάννα Μνέτου, είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός του Δ.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και Χωροταξία του Ε.Μ.Π. Εργάστηκε σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, διατηρεί από το 2018 το δικό της μελετητικό γραφείο, το οποίο εξειδικεύεται σε μελέτες δημοσίων έργων, οικοδομικές άδειες, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων. Επίσης, εργάστηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης», ενώ σήμερα συνεργάζεται με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Νέα Μητροπολιτική Αττική Α.Ε.» ως Project Manager, στη διαχείριση δημόσιων έργων φορέων και οργάνων. Επιπλέον, έχει ενεργή συμμετοχή σε χρηματοδοτούμενες προτάσεις από Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
Φωτογραφία

 

Μιχαλοπούλου Τζένη

Aρχιτέκτων Mηχανικός
[email protected]
https://www.linkedin.com/in/jenny-mihalopoulou-17805a2b/
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πάρου με τον Συνδυασμό “ΠΑΡΟΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ”.
Φωτογραφία
Κάρτα
Βιογραφικό

 

Μπαλαούρα Όλγα

6977348963
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη (Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ζαχαριάδης).
Η Όλγα Μπαλαούρα είναι αρχιτέκτονας μηχανικός ΔΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στο TU DELFT της Ολλανδίας και Διδάκτορας πολεοδομίας του IUAV Βενετίας. Εργάζεται ως αρχιτέκτονας στον ιδιωτικό τομέα και ως ακαδημαϊκός σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει εργαστεί ως επιστημονική σύμβουλος Χωροταξίας και Στρατηγικών Επενδύσεων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (2018- 1019).
Έχει διατελέσει μέλος του προεδρείου του Τμήματος Αττικής ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ από το 2014- 2022. Συμμετείχε στη διοργάνωση και επιμέλεια του ελληνικού περιπτέρου στην 15η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής της Βενετίας στο συμμετοχικό project του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων #ThisIsACo-op.
Είναι μέλος της Ανοιχτής Πόλης από την ίδρυσή της και ενεργή σε πρωτοβουλίες, επιστημονικές επιτροπές και κινήσεις για την Πόλη και τους κατοίκους της. Έχει μεγαλώσει και εργάζεται στην Αθήνα, την οποία μελετάει, ζει και αντιλαμβάνεται ως μια πόλη συμπεριληπτική, με κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα και δικαιοσύνη, μια πόλη σύγχρονη και ανοιχτή για τους πολίτες της. Στα θέματα ειδικού ενδιαφέροντος της εντάσσονται ζητήματα πολεοδομικού σχεδιασμού και περιβάλλοντος, η πολιτική για την πρόσβαση στην κατοικία και η οικονομία της πόλης.
Φωτογραφία

 

Μπουκουβάλα Μαλαματή (Ματίνα)

Αρχιτέκτων μηχανικός Α.Π.Θ.
Μανδηλαρά 5Α, Λάρισα, τηλ: 6995284818, [email protected], f: Matina Boukouvala, instagram: matbouk
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Λαρισαίων, με τον Συνδυασμό: Συμπαράταξη Λαρισαίων / Απόστολος Καλογιάννης.
Η Ματίνα Μπουκουβάλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.
Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Α.Π.Θ. και από το 2006 εργάζεται ως αρχιτέκτονας. Τα τελευταία 6 χρόνια διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην πόλη.
Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας από το 2008 έως το 2014 και αντιπρόεδρος από το 2022.
Είναι μητέρα δύο κοριτσιών.
Φωτογραφία

 

Οικονόμου Ι. Ζαφείρης

6932287825, [email protected] , FACEBOOK, MESSENGER: Zafeiris Oikonomou
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Γαλάτιστας Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, με τον Συνδυασμό «Ο Δήμος μας Μπροστά»/ Υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου: Δημήτριος Ζαγγίλας.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

Πανταζή Ελισσάβετ

Αρχιτέκτων Μηχανικός
6976364089
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου με τον Συνδυασμό: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ / Υποψήφιος Δήμαρχος: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΛΑΤΗΣ.
Κάρτα

 

 

Παπαδάκης Γιώργος

2431025002, 6973295177, [email protected]
Υποψήφιος  Περιφερειακός σύμβουλος με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή, Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Φοίτησε αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ.
Είναι ΑΕΚτζής και Κομμουνιστής.
Φωτογραφία

 

 

Παπαδοπούλου Ευαγγελία

Συνταξιούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ
6944585722
Θέτω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Βύρωνα με την Παράταξη ΑΡΠΑ-ΡΕΚ- Συνεργαζόμενοι/ες, Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση Στον Βύρωνα.
Αντιδικτατορικό μέλος της ΕΚΟΝΡΦ, μεταπολιτευτικά μέλος του ΚΚΕεσωτ. Βύρωνα και του ΣΥΡΙΖΑ, από το 2015 μέλος της ΛΑΕ, σήμερα ανένταχτη επιμένουσα αριστερά και ανυπότακτα.
Φωτογραφία

 

Παπαϊωάννου Αριάδνη του Βασιλείου

6981800835, [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Δημοτική Ενότητα- Ακομάτιστη Δημοτική Ένωση Ζωγράφου» στον Δήμο Ζωγράφου.
Ονομάζομαι Αριάδνη Παπαϊωάννου και είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ και Μουσειολόγος. Είμαι ιδρυτικό μέλος και εθελόντρια από το 2002 στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ο Ιλισός», εκλεγμένη στην αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ και εργάζομαι στον χώρο του πολιτισμού πάνω από 15 χρόνια. Στη διάρκεια αυτή έχω οργανώσει πολλαπλές μουσειακές και πολιτιστικές δράσεις, συμπόσια γλυπτικής κ.α. Είμαι ιδρύτρια και διευθύντρια του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Δικτύου We adore museums, με το οποίο έχουμε πραγματοποιήσει εκατοντάδες επισκέψεις σε μουσεία, εργαστήρια καλλιτεχνών και σε άλλους πολιτιστικούς προορισμούς στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αναδεικνύοντας τους κρυμμένους θησαυρούς της χώρας μας.
Φωτογραφία

 

Πάπαρη Αναστασία

Υποψήφια με τον Συνδυασμό ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ του κ. Κων/νου Παλουκίδη για τον Δήμο Βέροιας στην Ημαθία.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

 

Παππά Άννα

Αρχιτέκτων Μηχανικός
Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων.
Φωτογραφία

 

 

 

Παρασκευοπούλου Ασημίνα

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, MSc Urban Development Planning, The Bartlett UCL
6976298068, [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής με τον Συνδυασμό: Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής”.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

Περυσινάκης Δημήτριος του Στυλιανού
Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Αρ. Μητρώου ΤΕΕ: 41007
Υποψήφιος Σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σπύρος Δανέλλης
Όνομα Συνδυασμού: «Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ»

 

Πούλιος Δημήτριος του Αθανασίου

Αρχιτέκτων Μηχανικός Μ.Arch, Προμηθέως 21 Κατερίνη 60131, τηλ: 6977220811 και 2351075335
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Κατερίνης στον Συνδυασμό Εκκίνηση Κώστας Κουκοδήμος.
Ο Δημήτριος Πούλιος του Αθανασίου, γεννήθηκε στην Κατερίνη  στις 23-05-1973, γιος του Αθανασίου και της Μελαχροινής Πούλιου το γένος Λυκίδη. O πατέρας του κατάγεται από το Καταφύγιο Κοζάνης ενώ η μητέρα του από τον Τρίλοφο Πιερίας.
Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, με σπουδές στο University of Minnesota U.S.A. (εντός των 10 στην κατάταξη των πανεπιστημίων των ΗΠΑ), από όπου πήρε το πτυχίο Αρχιτεκτονικής το 1998 Bachelor of Arts in Architecture με minor στην Ιστορία της Τέχνης, ενώ στο ίδιο Πανεπιστήμιο έκανε και το μεταπτυχιακό του το 2001 Master of Architecture με υποτροφία (1999-2001) και αποφοίτησε με βαθμό 9,15/10  Άριστα. Η μεταπτυχιακή του εργασία διακρίθηκε πρώτη στον ετήσιο διαγωνισμό του Πανεπιστημίου το έτος 2001.
Κατά τα έτη 1999-2001 δίδαξε ως βοηθός καθηγητή και ερευνητής και τα έτη 2020-2022 συμμετείχε σε webinar στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα University of Minnesota USA.
Κατά τα έτη  2002-2007 υπήρξε συνεργάτης της τεχνικής εταιρίας  Π. Μακρίδης + Συνεργάτες Α.Ε Τεχνικών Μελετών στην Θεσσαλονίκη όπου συμμετείχε σε αρχιτεκτονικές μελέτες κτιρίων, υπαίθριων χώρων και πολεοδομικών σχεδίων και μαζί με την ομάδα διακρίθηκε σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.
Από το 2007 διατηρεί Αρχιτεκτονικό Γραφείο Μελετών στην Κατερίνη και ασχολείται με ειδικές μελέτες ιδιωτικών και δημοσίων έργων έχει ιδιαίτερη αγάπη για την αποκατάσταση και επαναχρησιμοποίηση κτιρίων.
Κατά τα έτη 2016-2017 υπήρξε ειδικός συνεργάτης του Δήμου Κατερίνης.
Είναι μέλος Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Σ.Α της Π.Ε. στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας από το 2012-2016 & 2020-μέχρι σήμερα.
Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σταθακοπούλου, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά την Στεφανία 9 ετών και τον Αθανάσιο 8 ετών.
Φωτογραφία

 

Ρίζος Βασίλης

6973025848, [email protected]
Υποψήφιος  Δημοτικός  Σύμβουλος με την Παράταξη της Ανοιχτής Πόλης (Δήμος Αθηναίων).
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

 

Σιόντη Ελένη

6974802519, [email protected], Facebook: Elena Sionti
Συνδυασμός: Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα (υποψήφιος Δήμαρχος: Θωμάς Μπέγκας), Δήμος Ιωαννιτών.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Γιάννενα.
Είμαι Αρχιτέκτονας Μηχανικός (Α.Π.Θ.), με μεταπτυχιακό (MBLandArch) στην Αρχιτεκτονική Τοπίου (Escuela Tecnica Superior de Barcelona, U.P.C.) ως υπότροφος του Ι.Κ.Υ.
Από το 2004 διατηρώ, ως ελεύθερος επαγγελματίας, το αρχιτεκτονικό γραφείο “archiTopio” στα Γιάννενα, με έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Το 2018 απέσπασα το 2ο βραβείο στον πανελλήνιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ανάπλαση της πλατείας Πύρρου στα Ιωάννινα. Έχω λάβει μέρος σε διαδικασίες συμμετοχικού σχεδιασμού στην Ελλάδα και την Ισπανία, σε διαγωνισμούς και ομαδικές εκθέσεις (BCN Landscape Biennale, Public Space +, PLASMATA II, κ.α.).
Αρθρογραφώ στον τοπικό Τύπο για θέματα που αφορούν τον δημόσιο χώρο και τα τελευταία δύο χρόνια διδάσκω Αρχιτεκτονικό και Αστικό Σχεδιασμό στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Φωτογραφία

 

Σπύρου Ελπίδα

Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός, Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων
[email protected]
Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χανίων, Συνδυασμός “Για τα Χανιά” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Σημανδηράκη, νυν Δήμαρχο Χανίων, Δήμος Χανίων – Περιφέρεια Κρήτης.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος του Βασιλείου

Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΕΜΠ
Γ. Καραϊσκάκη 41 & Ξενοφώντος, Λουτράκι, 20300
(+30) 2744 0 67704, (+30) 6944 320 322, [email protected]
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

Σωτηροπούλου Τζίνα

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ | Δημοσιογράφος
Μαυροκορδάτου 7 | 106 78 Αθήνα τ. 210 3841130 | 6977002419 | www.architectones02.gr | [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με την “Ανοιχτή Πόλη” και επικεφαλής τον Κώστα Ζαχαριάδη.
Η Τζίνα Σωτηροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αρχιτέκτονας μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές σκηνογραφίας στο CSSD στο Λονδίνο. Ιδρυτικό μέλος του αρχιτεκτονικού γραφείου architectones02 και πιστοποιημένη εκτιμήτρια ακινήτων. Αρθρογραφεί πάνω σε θέματα αρχιτεκτονικής, πόλης & πολιτισμού στην εφημερίδα Καθημερινή και διατηρεί την διαδικτυακή πολιτιστική πλατφόρμα SLUS.GR. Συμμετείχε στην επιμέλεια του ελληνικού περιπτέρου στην 15η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής της Βενετίας στο συμμετοχικό project του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων #ThisIsACo-op. Ζει και εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας. Θέλει να φτιάξουμε ΜΑΖΙ μια ΠΟΛΗ ανθρώπινη, προσβάσιμη σε όλους, συνεργατική, συμμετοχική, κοινωνικά & περιβαλλοντικά βιώσιμη, πράσινη, ασφαλή, λειτουργική, διαυγή, καθαρή, αλληλέγγυα. Μια ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ που θα κάνει τους κατοίκους της να χαμογελούν. Αισιόδοξη και συμπεριληπτική.
Φωτογραφία

 

Tαστάνης Αναστάσιος (Τάσος)

2109637149 | 6977749011, [email protected] , http://www.tastanis-architects.gr
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα με την Παράταξη “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” / Γιώργος Ιωακειμίδης.
Φωτογραφία
Βιογραφικό
Κάρτα/Πρόγραμμα

 

 

Τζαντζόγλου Αγγελική (Αγγέλα)

2107517628, [email protected]
Yποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Λαϊκή Συσπείρωση” στον Κεντρικό Τομέα Αττικής.
Γεννήθηκε το 1962 στο Ερατεινό Καβάλας και από το 1972 ζει στην Αθήνα.
Τελείωσε το Γυμνάσιο – Λύκειο του Υμηττού και στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ. Από το 1987 ασκεί το επάγγελμα της Αρχιτέκτονος Μηχανικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Από τα νεανικά και φοιτητικά της χρόνια έχει πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση. Είναι μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ. Είναι μέλος της αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ) και μέλος του ΔΣ του Τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ.
Φωτογραφία

 

Τζατζάνης Κώστας 

6909598530 [email protected]
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης με τον Συνδυασμό του Γιάννη Κορφιάτη, της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

 

Τζινιέρης Σπύρος

6936589668, [email protected]
https://www.facebook.com/sptzinieris
https://www.instagram.com/sp_tzinieris/
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Συνδυασμό «Πελοπόννησος Μπροστά» / Δημήτρης Πτωχός.
Ο Σπύρος Τζινιέρης είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Αθήνα, Νιγηρία και Λακωνία με το μεγαλύτερο μέρος του αρχιτεκτονικού έργου στην περιοχή της Λακωνίας, με αρχιτεκτονικό γραφείο στη Σπάρτη. Από το 2016 εκλέγεται στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Πελοποννήσου και είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής. Την ίδια περίοδο είναι τακτικό μέλος του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής (Σ.Α.) Λακωνίας. Από τον Φεβρουάριο του 2023 είναι εκλεγμένο μέλος του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.
Φωτογραφία

 

Τούτουζα Κατερίνα

Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΕΜΠ
Ρήγα Φερραίου 26, Νέο Ψυχικό 15451
2106710732, 6944256575, [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Παπάγου Χολαργού με τον Συνδυασμό “Συν-Πόλις”.
Φωτογραφία
Κάρτα
Βιογραφικό

 

Τριανταφυλλοπούλου – Μπούμη Πλουμίτσα

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ
Μεταπτυχιακό στη σχολή Η.Μ.Μ.Υ. Ε.Μ.Π.
6944181808, [email protected], https://www.facebook.com/ploumitsa.triantafillopoulou
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  με τον Συνδυασμό ΑθήναΤΩΡΑ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων.
Φωτογραφία
Κάρτα
Βιογραφικό 

 

Τσαλίκη Τζούλια

Αρχιτέκτων Μηχανικός, M.Sc. Περιφερειακής Ανάπτυξης
Υποψήφια Σύμβουλος 2ης Δημοτικής Κοινότητας Δ. Αθηναίων (Παγκράτι – Μέτς – Νέος Κόσμος), με τον Συνδυασμό: ΑθήναΤΩΡΑ – Χάρης Δούκας – Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
Η Τζούλια Τσαλίκη είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός Α.Π.Θ., με Master στην Πολεοδομία, Χωροταξία και Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου.
Είναι Γενική Γραμματέας του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ) και πρώην Πρόεδρος του ΔΣ του Τμήματος Αττικής (2018-2022). Κατά τη διάρκεια της θητείας της, προώθησε την δημιουργία του Ψηφιακού Αρχείου Ελληνίδων Αρχιτεκτόνων, www.femarch.gr και την ένταξη του ΣΑΔΑΣ σε προγράμματα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Πράσινου Ταμείου.
Ιδιαίτερη συμβολή είχε στην κήρυξη της απαλλοτρίωσης του χώρου του Παριλίσσιου Ιερού της Αγροτέρας Αρτέμιδας.
Είναι στέλεχος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών – Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων και έχει εργασθεί σε πολλές θέσεις της Διοίκησης και σε σημαντικούς τομείς της ανάπτυξης.
Τα πεδία δραστηριοποίησής της εστιάζονται στον Χωρικό/Αστικό σχεδιασμό, την Βιώσιμη Ανάπτυξη, στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, τις Πολιτικές Καινοτομίας στην Αυτοδιοίκηση, τα Δημόσια Έργα και την Κοινωνία της Πληροφορίας.
Συμμετέχοντας στα κοινά, εξελέγη Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας (2011 – 2019)  και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου (2014-2017). Είχε εκλεγεί επίσης, Νομαρχιακή Σύμβουλος Μαγνησίας, (2007-2010): Εντεταλμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος για την Τέταρτη Προγραμματική Περίοδο – ΕΣΠΑ, (2007-2010). Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Προγραμματισμού, Οικονομικών, Έργων Υποδομής και Πολεοδομίας (2007-2010).
Υπήρξε μέλος πολλών Ευρωπαϊκών και εθνικών Επιτροπών για την ενσωμάτωση πολιτικών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ιδιαίτερα στους τομείς Εξυπηρέτησης του Πολίτη, (ΚΕΠ) και των Ηλεκτρονικών Δημοπρατήσεων, με στόχο τον εξορθολογισμό των κρατικών δαπανών και τη διαφάνεια στη Δημόσια Διοίκηση.
Για την όλη της προσφορά και τη «διαχρονικά πολύτιμη συμμετοχή της σε κρίσιμες αποφάσεις και τεχνολογικές επιλογές» στον τομέα αυτό, βραβεύθηκε με ένα από τα GREEK ICT AWARDS στα πλαίσια του 20th Greek ICT Forum.
Έχει συμμετάσχει τόσο με εισηγήσεις, όσο και στην Οργανωτική Επιτροπή πολλών επιστημονικών συνεδρίων και ημερίδων.
Έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, με ιδιαίτερη έμφαση σε λύσεις που αφορούν στα διατηρητέα και εγκαταλελειμμένα κτίρια στην Αθήνα.
Φωτογραφία

 

Τσουκάτος Ιωάννης

Ι. Μαρκάκη 8 Χανιά, 2821086803-69766777743
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Λαϊκή Συσπείρωση” Δήμου Χανίων.
Αρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ με μεταπτυχιακό στο βιοκλιματικό σχεδιασμό, πρώην πρόεδρος του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, μέλος της Πρωτοβουλίας Χανιωτών για το στρατόπεδο Μαρκοπούλου, της Πρωτοβουλίας ενάντια στη ξενοδοχοποίηση στο λόφο Καστέλι, του ΔΣ των Συσσιτίων της Σπλάντζιας. Έχω πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και μικτής τεχνικής και έχω εκδώσει δύο βιβλία, τον “Αη Ντάρτη” και τα “Κείμενα”.
Φωτογραφία

 

Φιλίνη Άννα

www.filini.gr / [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων με το ψηφοδέλτιο: ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ, Κώστας Ζαχαριάδης Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αρχιτέκτονας, απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Μιλάνου, και ζωγράφος. Εκλέχτηκε 5 φορές δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Ασχολήθηκε κυρίως με θέματα πολεοδομίας, πολιτισμού και περιβάλλοντος, συμμετείχε ενεργά στον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου και υπήρξε το 2011 πρόεδρός του.
Έχει διατελέσει μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου και έχει κάνει μέχρι σήμερα 22 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής. Έχει γράψει βιβλία για την Αθήνα, για ζωγραφική και ποίηση. Εκλέχτηκε (2007-2009) βουλεύτρια  ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθήνας.
Φωτογραφία

 

Φίλιππα Ελένη Ντιάνα

ΜSc Aρχιτέκτονας Μηχανικός ΕΜΠ
6976675650,  Ελένη Ντιάνα Φίλιππα | Facebook
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νότιου Τομέα Αθηνών με τον Συνδυασμό: «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ».
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

Φορτσάκης Γιάννης

Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Τήνου με τον Συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας Τήνος», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σιώτο.
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης, τελείωσα την Αρχιτεκτονική Σχολή Πανεπιστημίου Ρώμης, υπηρετέτησα στο Δημόσιο, κυρίως σε πολεοδομίες Αργυρούπολη-Αθήνα-Τήνο. Συνταξιούχος πλέον, διατελώ χρέη γενικού γραμματέα στον Δήμο Τήνου.
Κάρτα

 

 

Φρεζάδου Ειρήνη

Αρχιτέκτων/Πολεοδόμος
6944239273
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Αθηναίων με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά».
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

Χαλέβας Κωνσταντίνος

Αρχιτέκτων Μηχανικός – Πολεοδόμος
Εξωδικαστικός Διαμεσολαβητής
Ελεγκτής Δόμησης
τ.Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Δικτύου Βρυξελλών
τ.Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας
Μακεδονίας 56 (42) Νέα Ιωνία Βόλου / 6944352932 / 2421066308 / 80212
Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιου Πηλίου με τον Συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΛΙΟ.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

Χατζή Ελένη

Αρχιτέκτων Μηχανικός, ΑΠΘ
Μανδηλαρά 1Α, 41222, Λάρισα, 2410 615240
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, με τον Συνδυασμό ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.
Φωτογραφία
Βιογραφικό

 

 

Χατζοπούλου Βασιλική (Βάσω)

6972240305, [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Νέας Σμύρνης με τον Συνδυασμό: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (υποψήφια Δήμαρχος: Κλαίρη Δεληγιάννη).
Φωτογραφία & Βιογραφικό

 

 

 

Χειμαριού Άννα

Τερτσέτη 73, Ζάκυνθος 29100, 6980677656, 2695023254
Συνδυασμός: ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ, Δήμος: Ζακύνθου, Περιφέρεια: Ιονίων Νήσων.
Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο το 1997, με καταγωγή από την Κέρκυρα, πατέρας μου είναι ο αρχιτέκτονας Σπύρος Χειμαριός, ραδιοερασιτέχνης, ιδρυτής του πρώτου ελεύθερου ραδιοφώνου και τηλεόρασης στη Ζάκυνθο – της ΕΡΖ και ΕΡΖTV, καθώς και της πρώτης ημερήσιας εφημερίδας μετά το 1953 – της «Ημέρας τση Ζάκυθος». Μητέρα μου είναι η ζακυνθινή Ντιάνα Χαϊκάλη, κοινωνιολόγος – δημοσιογράφος.
Εκπαίδευση:
2015: αποφοίτηση από το 2ο Γενικό Λύκειο Ζακύνθου
2015 – 2022: Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.
2020: Εκπόνηση ερευνητικής μελέτης για τη βιοκλιματική ανάπτυξη του λιμανιού της Ζακύνθου.
2021 – 2022: Εκπόνηση διπλωματικής εργασίας με θέμα την αλλαγή χρήσης του παλαιού Νοσοκομείου Ζακύνθου.
Φωτογραφία

 

Δρ Χιωτίνης Nικήτας

[email protected]
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση – Γ. Σγουρός” – Κεντρικός Τομέας.
O Nικήτας Χιωτίνης είναι Ομ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής  Διδάκτωρ της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Ε.Μ.Π. και Αρχιτέκτων-Μηχανικός D.E.S.A/Paris.  Μεταπτυχιακές σπουδές DEA Φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο Σορβόννης/Paris I και Αισθητικής, από το Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών Τέχνης από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Σημαντικό αρχιτεκτονικό αλλά και συγγραφικό έργο (βιβλία και συλλογικοί τόμοι), υπεύθυνος ή μέλος διεθνών επιστημονικών ερευνητικών προγραμμάτων, πολλές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε διεθνή Συνέδρια, σε θέματα   Αρχιτεκτονικής, Πολεοδομίας, Τέχνης, Πολιτικής, Φιλοσοφίας και Περιφερειακής ανάπτυξης. Μέλος ΤΕΕ, πολλών επιστημονικών Ενώσεων και συνεργάτης του Εθνικού Σημείου Επαφής για την Ευρωπαϊκή χωρική ανάπτυξη και Συνοχή ( 2007-2013) με αντικείμενο τις Πόλεις και στις Περιφέρειες. Αρθρογράφος σε θέματα παιδείας και πολιτικής σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ (ΠΟΝΤΙΚΙ, HUFFINGTON POST, κ.λ.π.) και ημερήσιες εφημερίδες.
Φωτογραφία
Κάρτα

 

Χριστοφιλοπούλου Σταυρούλα

6877806854, [email protected]
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Παλλήνης με τον Συνδυασμό “Εμείς η πόλη μας” (επικεφαλής Ειρήνη Κουνενάκη).
Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι διπλωματούχος Αρχιτέκτονας του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Σχεδιασμό του Χώρου (ΕΜΠ 2003).
Εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας από το 1998 μέχρι σήμερα σε μελέτες και επιβλέψεις ιδιωτικών κτιριακών έργων, συμμετέχοντας στην παραγωγή αρχιτεκτονικού έργου που έχει παρουσιαστεί σε εκθέσεις και έχει δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Είμαι ελεγκτής δόμησης (2014) και έχω πάρει μέρος σε κριτικές επιτροπές διαγωνισμών έργων και μελετών ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ (2019-2020).
Ως γονιός δύο παιδιών που αποφοίτησαν πρόσφατα από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης είχα ενεργή συμμετοχή στο Σύλλογο Γονέων και στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης, στο ΔΣ της οποίας ήμουν πρόεδρος (2019-2021).
Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές γιατί πιστεύω στην αξία της ενεργής συμμετοχής όλων μας, στην ενίσχυση των θεσμών με την παρουσία μας, στη διαφάνεια και τον έλεγχο της διαχείρισης.
Φωτογραφία