Ενημέρωση

ΣΑΔΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ : Κάλεσμα στην Εναρκτήρια Εκδήλωση του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου

Α.Π. 3784                                                      Αθήνα 7 Φεβρουαρίου 2022

Προς

α) Τους υποψήφιους μαθητές και

β) Τους διδάσκοντες για το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου

 

Κάλεσμα στην Εναρκτήρια Εκδήλωση του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου

Το τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ επιχειρούν να επανεκκινήσουν το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου για την εκμάθηση γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου σε μαθητές και μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης Λυκείου, υποψήφιους για την εισαγωγή τους στις Σχολές που το απαιτούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η δυσκολία να λειτουργήσει το Εργαστήρι, είναι ανάλογη των δυσκολιών που βιώνουν αρκετοί και αρκετές στην καθημερινότητά τους, με την ολοένα και πιο δύσκολη οικονομική κατάσταση, τη διαρκή απειλή του κορονοϊού κτλ. Ταυτόχρονα, καθώς τα μαθήματα εικαστικών έχουν εξαλειφθεί από το σχολικό πρόγραμμα, η προετοιμασία για ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο καθίσταται ακόμα πιο δύσκολη. Κατανοώντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια που τίθενται, θέλουμε να συμβάλλουμε ώστε να μπορούν οι μαθητές και μαθήτριες να διεκδικήσουν τις σπουδές που επιθυμούν.  Γι’ αυτό το λόγο ξαναρχίζουμε τα μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου.

Καλούμε μαθητές και διδάσκοντες στην Εναρκτήρια Εκδήλωση του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 18:30, στα γραφεία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ), Βρυσακίου 15 και Κλάδου, Μοναστηράκι, όπου θα γνωριστούμε και θα μπορέσουμε να οργανώσουμε τα μαθήματα και τις συμμετοχές. Θα τηρηθούν όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19.

Τα μαθήματα θα γίνονται στον ίδιο χώρο, κάθε Σάββατο πρωί (10:00 – 16:00).

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΑΔΑΣ – Τμ. Αττικής

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΣΑΛΙΚΗ                                                          ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ