Ενημέρωση

Δράση: ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ με θέμα: Συμβολή και συμμετοχή του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ στην αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 15/06/2020

Προς: Τα μέλη του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

 

Δράση: ΕΚΘΕΣΗ ΑΦΙΣΑΣ

Θέμα: Συμβολή και συμμετοχή του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ στην αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης

 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 15/06/2020

 

Σύντομη περιγραφή:

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, με τη στήριξη του Ελληνικού Τμήματος της UIA, στο πλαίσιο της συμμετοχής και της συμβολής των Αρχιτεκτόνων στην αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης, που εξαθλιώνει τις κοινωνικές δομές στην πατρίδα μας, αλλά και παγκοσμίως, προκηρύσσει έκθεση αφίσας με θέμα «Οι Αρχιτέκτονες συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης».

Βασική διαδικασία

  • Δικαίωμα συμμετοχής όλων των αρχιτεκτόνων – μελών του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.
  • Συμμετοχές με επωνυμία, ενός αρχιτέκτονα ή ομάδας.
  • Παραδοτέο μία (1) αφίσα μεγέθους Α0, τετράχρωμη ή ασπρόμαυρη κατ’ επιλογή σε γλώσσα Ελληνική ή και άλλη.
  • Χρόνος συμμετοχής ένας (1) μήνας από την ημερομηνία δημοσίευσης της ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ( [email protected] ).
  • Εγγραφή στην ανοικτή δράση με e-mail και με συμβολική δαπάνη εγγραφής 5€ στο λογαριασμό του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ στην ATTICA BANK: 85151878 IBAN: GR6701600650000000085151878. Τυχόν ερωτήσεις θα στέλνονται στo mail: [email protected].
  • Παράδοση στην πρώτη φάση με ψηφιακό τρόπο και κατά την έκθεση, όταν επιτρέψουν οι περιορισμοί, παράδοση εκτύπωσης σε πινακίδα άκαμπτη.
  • Απονομή 10 τιμητικών βραβείων και επαίνων από το ΔΣ του ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ.
  • Δωρεά των δικαιωμάτων αναπαραγωγής των αφισών.

Όλοι οι συμμετέχοντες και οι προτάσεις τους θα παρουσιαστούν επώνυμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και θα προωθηθούν για δημοσίευση στις ιστοσελίδες των Διεθνών φορέων που συμμετέχει ο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ όπως UIA, ACE, UMAR.

Μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων θα οργανωθεί έκθεση παρουσίασης των προτάσεων όπως είχε γίνει και σε προηγούμενες περιπτώσεις του ΣΑΔΑΣ αλλά και του Τμήματος ΑΤΤΙΚΗΣ. Η παρουσίαση στην έκθεση θα γίνει στην Αθήνα αλλά και σε όσα Τμήματα του ΣΑΔΑΣ και Συλλόγους Αρχιτεκτόνων το επιθυμούν.

Μετά την έκθεση της Αθήνας το ΔΣ του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ θα αναδείξει τις 10 καλλίτερες προτάσεις οι οποίες θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση στο αμέσως επόμενο Πανελλήνιο Συνέδριο.

Η υποβολή των προτάσεων θα γίνει ηλεκτρονικά στο mail του ΣΑΔΑΣ [email protected].

 

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Ξυνομηλάκης